Over MyDailyPlanner

MyDailyPlanner

 

MyDailyPlanner is een platform voor zowel ondernemend Nederland als zijn klanten, de consumenten.

Voor de ondernemer is MyDailyPlanner dé oplossing voor het ontzorgen als het gaat om het inplannen van afspraken. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat de ondernemer tijdens zijn werkzaamheden gestoord wordt door de telefoon, iemand wil een afspraak inplannen. Dit gaat natuurlijk ten koste van de aandacht voor de klant, maar aan de andere kant wil de ondernemer de nieuwe afspraak ook niet missen.

Met MyDailyPlanner kan de ondernemer op zijn "eigen" moment de inkomende afspraken, bevestigen, wijzigen, of annuleren. 

 

Vanuit het oogpunt van de consument.

 

Voor de consument is het zeer prettig om een afspraak op zijn moment in te plannen.

Je bent als consument vaak aan het werk tijdens de openingstijden van de ondernemers, hierdoor is het zeer lastig om een afspraak in te plannen. Nu kan je als consument ook 's avonds op de bank, als jouw ondernemer gesloten is, een afspraak inplannen via MyDailyPlanner

 

Het idee:

 

Uit marktonderzoek is gebleken dat ondernemers baat hebben bij een online agenda. Puur voor de service richting hun klanten, en uiteraard ook voor het eigen gemak. Maar met de huidige online agenda's, moeten klanten veel te veel stappen ondernemen om bij verschillende ondernemers afspraken in te plannen.

Met MyDailyPlanner kan de consument met één account, bij alle aangesloten bedrijven, een afspraak inplannen in 4 stappen. Dus niet telkens alle gegevens invoeren, niet elke keer naar een andere website. Nee alles op één platform, MyDailyPlanner! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden